בניית מערכת שעות לשנת תשע"ח

לתלמידי המכללה שלום,

ניתן לבנות מערכת שעות לשנת הלימודים הבאה באמצעות היועץ הוירטואלי שבאתר המכללה עפ"י הפירוט הבא:

גברים:

• תלמידי שנה ד' יוכלו להתחיל לבנות מערכת שעות באתר החל מתאריך י"ח בתמוז (12.7)
  • תלמידי שנה ג',יוכלו להתחיל לבנות מערכת שעות החל מתאריך כ"ב בתמוז (16.7)
  • תלמידי שנה ב', יוכלו להתחיל לבנות מערכת שעות החל מתאריך כ"ה בתמוז (19.7)

נשים:

• תלמידות שנה ד', יוכלו להתחיל לבנות מערכת שעות באתר החל מתאריך ד' בתמוז (28.6)
  • תלמידות שנה ג', יוכלו להתחיל לבנות מערכת שעות באתר החל מתאריך ט"ז בתמוז  (10.7)
  • תלמידות שנה ב',  יוכלו להתחיל לבנות מערכת שעות באתר החל מתאריך כ"ט בתמוז (23.7)

היעוץ הוירטואלי יאפשר לכם להירשם לכל שיעור שרלוונטי לגביכם, ולבנות מערכת שיעורים כרצונכם ללא עזרת יועץ אנושי.

באחריותכם להירשם לקורסים הנכונים לפי סדר העדיפות שבתרשים (לחצו לצפייה בתרשים)

במידת הצורך ניתן לפנות ליועצים האקדמים לקבלת עזרה.

באפשרותכם להיעזר ברשימות הקורסים המופיעים באתר:

(בשלב זה, תלמידי הסבת אקדמאים והרחבת הסמכה אינם יכולים לבנות את המערכת שלהם דרך אתר המכללה, אתם מוזמנים לבנות מערכת בעזרת היועצים במכללה).

לדף מבנה התואר הראשון

לקובץ הנחיות לבניית מערכת השעות לחצו כאן (שימו לב לכל הפרטים לפני שאתם מתחילים בבניית המערכת)

לצפיה בסרטון הדרכה לבניית מערכת השעות לחצו כאן